Londonistan

2012.04.06. 16:38

Riders of the London Underground will be able to catch a train to "Ferenc Puskas" thanks a new map that changes the city's 361 Tube stations to names of famous Olympic athletes. 13 legends out of 361 are Hungarians listed as Krisztina Egerszegi (Grange Hill), Tamás Darnyi (Leyton), Dezső Gyarmati (Greenford), György Kárpáti (Perivale), József Bozsik (South Kenton), Zoltán Czibor (Stonebridge Park), Ferenc Puskás (Webley Central), Sándor Kocsis (North Webley), Károly Takács (Upper Holloway), András Balczó (Caledonian Road & Barnsbury), Aladár Gerevich (Hoxton), Rudolf Kárpáti (Shoreditch High Street), László Papp (Lewisham). Thank you London!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyetjobbal.blog.hu/api/trackback/id/tr494368150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vinnie Jones 2012.04.06. 16:46:30

Csak gyakorlok! Nyugi! Ez az elso napom bloggerkent. Egyebkent legalabb feloraig tartott mig kibogaraztam a magyar sportlegendakhoz tartozo allomasok nevet (ilyen cikk nem igen van a magyar sajtoban, ezert is batorkodtam bemasolni egy regebbi fb faluzenetem ide). Ellehet vele lenni, ha van egy kis idod jatssz evvel te is es hasonlitsd ossze az en vegeredmenyemmel.

rodeo36 2013.01.11. 15:48:18

@VinnieJones: kár, hogy nem az utolsó, sok mindenki nyugodtabb maradna...nincs otthon elég homok meg kislapát?
brühühühü
süti beállítások módosítása